Girls Got Game U12 2017

Zondag 23 apr 2017 - 9u00 tot en met zondag 23 apr 2017 - 18u00

Girls Got Game U12 2017

Save the date! Op zondag 23 april 2017 staat de allereerste door VBL georganiseerde "Girls Got Game" op het programma. Dit tornooi zal doorgaan in de Lange Munte in Kortrijk

Dit is een tornooi voor meisjes in de leeftijdscategorie U12 (°2005, °2006 en °2007), dus ook voor meisjes uit gemengde ploegen.
Het tornooi wordt volgens de regels van 3X3 gespeeld, wat betekent dat een ploeg uit min. 3 of max. 5 speelsters bestaat. Er is plaats voor 30 ploegen, met max. twee ploegen per club, uit de regio's Oost- en West-Vlaanderen. 

Overlegmoment

Daarnaast willen we aan het evenement een overlegmoment voor (jeugd)coördinatoren, coaches, clubbestuurders, scheidsrechters, sympathisanten en sportprofessionals koppelen om net zoals op het overlegplatform ‘Samen werken aan de toekomst van het damesbasketbal’ inzichten en ideeën uit te wisselen over de toekomst van het damesbasketbal. Voor dit overlegmoment kan iedereen zich inschrijven, ook als u niet gebonden bent aan een team die deelneemt aan het tornooi. Het overlegmoment zal tijdens de middagpauze (de exacte timing wordt nog meegedeeld) van het tornooi doorgaan, zodat de coaches en begeleiders van alle teams kunnen deelnemen. 

Inschrijven Overlegmoment Girls Got Game

Schrijf je in voor dit evenement

Team Info

Aantal teams*

Indien nodig kunnen wij een derde team vormen:*

Tweede uitrusting mee?*

Contact

Spelersinfo

Team 1

Team 2 (Indien aangeduid)