Home

*Welkom op de website van VBL Antwerpen. Voor vragen, opmerkingen en suggesties over deze website: contacteer de webmaster.

Belangrijk bericht voor (club)scheidsrechters

Noteer alvast volgende data:

Zaterdag 23 augustus van 10 tot 12 uur: terugkomdag clubrefs in de sporthal van Basket Malle, Berckhovenstraat 25 te 2390 Malle

Donderdag 4 september om 20 uur: Algemene Vergadering van Antwerpse Scheidsrechters in de sporthal Extra Time, Louisalei 24 te 2660 Hoboken (tevens alternatief voor de clubrefs). De loopproeven voor scheidsrechters starten om 18 uur.

Competitiekalender Antwerpen 2014-2015

Ondertussen zijn zowat alle aangevraagde kalenderwijzigingen ingevoerd in de provinciale competitiekalender die terug te vinden is in Extranet .  Het volgende overzicht van kalenderwijzigingen zal op deze website worden aangekondigd.

De finalewedstrijden Beker van Antwerpen 2013-2014

De Bekerfinales zitten erop. De beeldverslagen vind je hier .

Clubs: aandacht voor de actuele VBL-reglementering basketbalinfrastructuur

Raadpleeg  hier de actuele VBL-reglementering betreffende de (basketbal)sportinfrastructuur !

Basket is keineig ! Club en school samen voor basketbalpromotie

  Basket is Kei-neig is volop gaande !  Contacteer nu de school/scholen in de buurt waarmee de club wil samenwerken. Meer info en inschrijven via de VBL-website.

Lees de jongste editie van de nieuwsbrief van de Provinciale Sportdienst

Voortaan vind je de link naar al het nieuws van de Provinciale Sportdienst in het menu (links onderaan) 

Op zoek naar degelijke vorming voor je club ?

Ben je als clubbestuurder,speler, trainer of begeleider op zoek naar sportbestuurlijke, sportmedische of sporttechnische vorming, maak hier dan je keuze.  

Recent nieuws

Gelieve nota te nemen van de aanpassing in de samenstelling en contactgegevens der Antwerpse Afgevaardigden en van het Comité Provinciale Scheidsrechters per 21 juli 2014. Lees meer »
VACATURES: De Vlaamse Basketballiga is op zoek naar een lesgever voor de topsportschool en een Adjunct Juridisch Coördinator Lees meer »
De trekking voor de Beker van Antwerpen 2014-2015 is gebeurd. Zowel voor seniors als jeugd is deze te raadplegen op Extranet. In het Bekerreglement werd enkele speeldata aangepast, rekening houdend met vrije competitieweekends. Lees meer »
Informatie voor coaches, jeugdverantwoordelijken en ploegbegeleiders: de nieuwe formules 3 tegen 3 voor U8 en U10, alsook de aangepaste handleiding voor invulling van het wedstrijdblad voor deze categorieën. Lees meer »
Alle nieuws »