Home

*Welkom op de website van VBL Antwerpen. Voor vragen, opmerkingen en suggesties over deze website: contacteer de webmaster.

Competitiekalender Antwerpen 2014-2015

Hieronder vindt de Antwerpse basketballiefhebber een overzicht van algemene en specifieke kalenderwijzigingen zoals die door de kalendermaker tot en met 13 juli werden aangepast in Extranet en aldaar te raadplegen. Let wel, verdere wijzigingen kunnen ALLEEN door de clubsecretaris/kalenderverantwoordelijke worden aangevraagd, na 20 juli steeds met toestemming van de tegenstrever. Wil noteren dat enkele ploegen ook van reeks gewisseld zijn, ondere andere om een betere kalenderrooster te bekomen.

De finalewedstrijden Beker van Antwerpen 2013-2014

De Bekerfinales zitten erop. De beeldverslagen vind je hier .

Clubs: aandacht voor de actuele VBL-reglementering basketbalinfrastructuur

Raadpleeg  hier de actuele VBL-reglementering betreffende de (basketbal)sportinfrastructuur !

Basket is keineig ! Club en school samen voor basketbalpromotie

  Basket is Kei-neig is volop gaande !  Contacteer nu de school/scholen in de buurt waarmee de club wil samenwerken. Meer info en inschrijven via de VBL-website.

Lees de jongste editie van de nieuwsbrief van de Provinciale Sportdienst

Voortaan vind je de link naar al het nieuws van de Provinciale Sportdienst in het menu (links onderaan) 

Op zoek naar degelijke vorming voor je club ?

Ben je als clubbestuurder,speler, trainer of begeleider op zoek naar sportbestuurlijke, sportmedische of sporttechnische vorming, maak hier dan je keuze.  

Recent nieuws

Gelieve nota te nemen van de aanpassing in de samenstelling en contactgegevens der Antwerpse Afgevaardigden en van het Comité Provinciale Scheidsrechters per 21 juli 2014. Lees meer »
VACATURES: De Vlaamse Basketballiga is op zoek naar een lesgever voor de topsportschool en een Adjunct Juridisch Coördinator Lees meer »
De initiator-cursus in Dessel (augustus) is volzet !
De trekking voor de Beker van Antwerpen 2014-2015 is gebeurd. Binnenkort te raadplegen op Extranet. In het Bekerreglement werd enkele speeldata aangepast, rekening houdend met vrije competitieweekends. Lees meer »
Informatie voor coaches, jeugdverantwoordelijken en ploegbegeleiders: de nieuwe formules 3 tegen 3 voor U8 en U10, alsook de aangepaste handleiding voor invulling van het wedstrijdblad voor deze categorieën. Lees meer »
Alle nieuws »